Je l’ tebe tražimo?

Kao što možda već znaš, početkom septembra navršene su dve godine od osnivanja magazina outLOUD.rs. Tim povodom, želimo da te pozovemo da se priključiš našem malom timu. Ako si vredan, odgovoran, kreativan, talentovan (ili uživaš u traganju za takvim ljudima), voliš umetnost, aktivizam, i imaš slobodnog vremena koje ne znaš kako da kvalitetno iskoristiš, možda baš tebe tražimo! 🙂

Na kojim pozicijama možeš da nam se pridružiš?

Autor – saradnik

Voliš pisanu reč i sviđa ti se ideja deljenja autorskih literarnih radova? Možda želiš da se oprobaš u blogovanju? Često imaš toliko toga da kažeš, ali ne znaš baš gde? Nemaš problem sa kritikom i želiš da unaprediš način na koji pišeš? Ako je odgovor na većinu  prethodnih pitanja “da”, i želiš da se oprobaš u redovnom pisanju, pošalji nam

  • par reči o sebi i svom stvaralaštvu
  • neki svoj rad kojim se posebno ponosiš

na mejl redakcija.outloud@gmail sa naznakom “Konkurs za autora – saradnika”, a mi ćemo ti se brzo javiti! 🙂

Novinar – saradnik

Želiš da se oprobaš u izveštavanju o zanimljivim događajima za mlade, pratiš aktuelnosti i informišeš naše čitaoce o manifestacijama koje ne bi smeli da propuste? Možda vidiš sebe kao nekog ko vodi intervjue sa talentovanim ljudima u različitim sferama i otkriva neke neotkrivene talente? U prijavi koju ćeš poslati na redakcija.outloud@gmail.com sa naznakom “Novinar – saradnik” pokaži nam:

  • svoju mini-biografiju
  • najavu događaja po izboru ili neki intervju koji si možda već uradio

Član redakcije

Pored pisanja autorskih tekstova i/ili izveštavanja o aktuelnostima i intervjuisanja, član redakcije bi se oprobao i u uređivanju rubrika, upravljanju sajtom, uređivanju društvenih mreža magazina, ali bi se bavio i pitanjima od značaja za rad magazina i učestvovao u povremenom redakcijskom ispijanju omiljenog pića. 🙂 Šta treba da uradiš? Pošalji nam:

  • svoju mini-biografiju
  • nekoliko redova o svojoj motivaciji za rad na sajtu i o tome u kojim bi aktivnostima želeo da učestvuješ
  • informaciju o tome da li si ranije radio nešto od navedenog (nije obavezno, a ni presudno)

Mejl za prijavu je redakcija.outloud@gmail.com, a naznaka “Prijem u redakciju”.

Ukoliko imaš neku dodatnu ideju, pitanje ili sugestiju, ne oklevaj da nam pišeš u inboks naše Fejsbuk stranice ili na pomenuti mejl, a mi ćemo se potruditi da ti što brže odgovorimo. Ako pak želiš da ostvariš neki drugi vid saradnje sa nama, takođe te ohrabrujemo da nam se javiš a mi ćemo rado saslušati tvoj predlog.

Naposletku, želimo da znaš da ne možemo da ti platimo za doprinos koji bi pružio radom u magazinu, ali možemo da te obradujemo pismom preporuke, nekim novim znanjima i veštinama, lepim rečima, podrškom i radom u družini kakvu do sad verovatno nisi sreo! 🙂 Magazin outLOUD.rs već dve godine radi na ljubav i odgovornost i biće nam drago da nam se u tom radu pridružiš! Poziv je otvoren do 1. oktobra. Čekamo tvoju prijavu!