Želim te

Uživam u ovoj igri. U nestrpljenju, iščekivanju, čekanju. Proživljavam zemljotrese unutar sebe bespomoćna da skrenem pogled. Mazohistički istrajavam u tim beskonačno dugim pogledima, uživam u bolu koji mi stvara suzdržavanje da te ne dotaknem. Da ti se ne bacim u zagrljaj i vrisnem da me vodiš bilo gde. Negde gde neću morati da te krišom posmatram i potiskujem želju da te izljubim svaki put kad me tako pogledaš.

Uživam u otkrivanju tebe. Tvojih iznenađujuće lepih usana ispod te guste brade. Najiskričavijih očiju koje sam ikada videla. Uživam u tvom zaraznom smehu i pravljenju budale od sebe samo da bih ga što više slušala. U naziranju crnih malja ispod košulje zbog kojih osećam neizdrživu želju da ti se ušuškam uz grudi i na njima prespavam zimu.

Uživam u našem začikavanju poput zaljubljenih srednjoškolaca. U tvojim provokacijama i mom smejanju do suza. U detetu kojeg budiš u meni dok me zasmejavaš. I ženi koju budiš kad me gledaš. U osećaju koji nisam imala još od šesnaeste. U proleću usred decembra.

Uživam u bujici emocija koje me obuzimaju kad god pomislim na tebe. U strahu da ćeš se pronaći među ovim redovima i pobeći. U hrabrosti da ih svejedno pišem. U iščekivanju sledećeg susreta i neznanju šta donosi sutra. I u svesnosti da znam samo jedno: želim te.


Autor: Lara Marin ◊ Izvor fotografije: eatpraypost.com